Contacts - Hegemonia

Yhteystiedot

Asiantuntijamme ovat käytettävissänne.
Ota yhteyttä

Autamme PK-yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen suunnittelussa, rahoituksen järjestelyssä ja liiketoiminnan kehittämisessä.

  • Liiketoiminnan kehitys
  • Kasvu ja kansainvälistyminen
  • PK-yrityksien kehityskumppani

Hegemonia Oy
Hegemonia Consulting Ky
Hegemonia Business Development Oy

Kampusareena
Korkeakoulunkatu 7
33720 Tampere
Finland

info@hegemonia.fi
+358 44 55 55 558

ASIANTUNTIJAT
Hegemonia Oy:n asiantuntijat
Ilkka Sillanpää
TkT, KTT, Dosentti, Yrittäjä

Tohtori Ilkka Sillanpää, TkT, KTT toimii toimitusjohtajana ja yrittäjänä Hegemonia Oy:ssä, joka on erikoistunut Pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Hän on perustanut useita yrityksiä mm. QMClouds Oy, ColloidTek Oy ja IGNITO Oy. Aikaisemmin Ilkka työskenteli globaalina kategoriapäällikkönä Konecranes Oyj:ssä ja kansainvälisten hankintojen vanhempana konsernin hankintapäällikkönä Rautaruukki Oyj:ssä.

Sillanpää on väitellyt tekniikan tohtoriksi tuotantotalouden alalta Oulun yliopistosta ja kauppatieteen tohtoriksi strategisen johtamisen alalta Vaasan yliopistosta. Hän toimii dosenttina Oulun yliopistossa ja vierailevana tutkijana Budapestin kauppakorkeakoulussa. Hän on julkaissut lukuisia kansainvälisiä akateemisia artikkeleita, kirjoja ja konferenssiartikkeleita strategisesta johtamisesta.

Josu Takala
TkT, Professori

Professori Josu Takalalla on pitkä kokemus teollisuudesta ja akatemiasta. Hän on työskennellyt ABB:lla sähköteknologiaan, laatujohtamiseen ja automaatioon liittyvissä asiantutijatehtävissä, tutkijana ja päällikkönä. Takala on toiminut yrittäjänä, osakkaana ja hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana useissa PK-yrityksissä.

Josu on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta 1980, tekniikan tohtoriksi 1988 ja nimitetty kunniatohtoriksi Kosicen yliopistoon Slovakiaan.

Takala työskentelee tuotantotalouden professorina Vaasan Yliopistossa ja lukuisissa muissa maissa kuten Thaimaassa, Malesiassa, Kiinassa, Slovakiassa ja Sloveniassa. Hänen erikoisalaansa ovat teknologiajohtaminen, yritysverkostot, laatujohtaminen, strategia, tuotekehitys, tuotannon johtaminen, logistiikka ja riskien hallinta. Hänellä on yli 600 julkaistua artikkelia akateemisissa kansainvälisissä julkaisuissa.

Hegemonia Oy:n asiantuntijat
Mathias Hasselblatt
KTM, FM

Mathias Hasselblatt, KTM, FM, toimii liiketoiminnan kehittäjänä Hegemonia Oy:ssä. Mathias on osakkaana ja toimitusjohtajana Mobile Car Services Finland Oy:ssä, sekä liiketoiminnan kehittäjänä myös Improve Research Oy:ssä. Aikaisemmin Mathias vastasi yrityskehityshankkeiden toteutuksesta Vaasan yliopistolla, sekä toimi Kasvuyrittäjyyden menestystekijät sekä Project Management -kurssien vastuuopettajana. Oman toiminimen kautta hänellä on kokemusta strategisen johtamiseen ja teolliseen internetiin liittyvästä konsultoinnista vuodesta 2014 alkaen.

Mathias on opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa, pääaineenaan johtaminen, Vaasan yliopistossa ja yrittäjyyden tutkimusta Universitat Autònoma de Barcelonassa. Lisäksi hän on suorittanut kansainvälisten suhteiden vaihto-opintoja Sciences Po -yliopistossa Pariisissa. Hän valmistelee väitöskirjaa strategisen johtamisen alalta Vaasan yliopiston Johtamisen laitoksella aiheenaan teollisen internetin hyödyntäminen teollisessa palveluliiketoiminnassa. Tätä kautta hänellä on satojen haastatteluiden, keskusteluiden, työpajojen ja järjestettyjen seminaarien kautta vahva tietopohja suomalaisen valmistavan teollisuuden palveluliiketoiminnasta.

Haluatko lisätietoa?

Lähetä meille sähköpostia